Short format series
for your daily mini breaks

{{toast.message}}

Om MASHED

VORES VISION

Vi er engageret af, at skabe kvalitetsserier, skræddersyet til at respektere behovet for korte pauser gennem en travl hverdag.

 

ENGAGEMENT

Vi elsker, hvad vi laver. Vores hjerter og mavefornemmelse former vores beslutninger og motivere os til at levere kvalitetsprodukter. Vores arbejde bryder med konventionerne og er udfordrende af de rigtige grunde. Vi er fleksible, innovative og hårdtarbejdende.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og bidrager til en verden af bedre indhold. Vi holder processer, interaktion og løsninger simple og troværdige.

 

UDFORDRER

Vi udfordrer traditionel TV/film produktion og distribution ved at løsrive os fra fastsatte formater,  med nye kort-format drama-serier, tilgængelig alle døgnets timer. Vi udfordrer video on demand ved at skabe originale og unikke kort-format serier, der er skræddersyet til at passe ind i forbrugerens liv og skabe en ny form for frihed.

 

RESPEKT

Vi respekterer alle holdninger og bidrag. Vi inspirerer og fremmer råt talent og skaber en ny scene, hvorpå de kan stråle. Vi er uafhængige og frie i, hvordan vi driver vores forretning. Vi stoler på vores partnere, lokalt og globalt.

 

Følg MASHED på LinkedIn.